Voor- en naschoolse opvang

Ins ons gebouw werken wij goed samen met Koen DAK. Hieronder alvast wat informatie van hun website.

Voor nog meer info, neemt u een kijkje op https://www.dakkindercentra.nl/vestigingen/koen-dak-paets-van-troostwijkstraat-93b.html 

 

Koen Dak | Paets van Troostwijkstraat 93b

Buitenschoolse opvang in Laak: voor energieke speelkanjers!
 
Lichte uitdagende ruimtes, een grote buitenspeelplaats en sportveld.

De vier BSO-groepen van Koen Dak bevinden zich in sfeervol ingerichte, ruime en lichte lokalen in De Horizonschool. Er zijn verschillende knusse speelhoeken en een centrale hal waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven. Maar even uitblazen in de eigen relax- en chillroom kan natuurlijk ook! De supergrote buitenruimte daagt met zijn toestellen uit tot klimmen en klauteren, hollen en dollen. Er zijn een paar schoolpleinen en een groot veld. Volop ruimte dus voor allerlei sporten en spellen! 

 

Nieuwsgierig?
Kom kennismaken! Met een persoonlijke vrijblijvende rondleiding kun je de buitenschoolse opvang van Koen Dak (Laakkwartier) zelf ervaren. Heb je je keuze al gemaakt en wil je direct inschrijven? Ga dan naar het inschrijfformulier op onze site. Als je meer wilt lezen over onze visie en aanpak, kijk dan bij Buitenschoolse opvang. En als je onze vrolijke video’s bekijkt, ontdek je in 4 minuten hoe een dag bij Dak eruit ziet.

 

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren