Over de Horizon

De Horizon is een Protestants-Christelijke basisschool met peuterschool in Laakkwartier, op de rand van Rijswijk, die verdeeld is over twee gebouwen, nl. Horizon 1 en 2. Er werken ca. 45 mensen. De peuters, kleuters en groepen 3 zijn gehuisvest in H2, een prachtig oud gebouw met ruime lokalen. 

 

De groepen 4 t/m 8 bevinden zich in H1, een gebouw uit 1956 dat de afgelopen jaren meerdere malen is gerenoveerd en wat op de lijst staat i.v.m. nieuwbouw over ca. 2 jaar. In totaal huisvesten wij ca. 350 kinderen. Tenslotte is ook de voorschoolse en buitenschoolse opvang (BSO) in de vorm van Koen Dak vertegenwoordigd in het gebouw. 

H2  

 

Onze missie en visie

 

Onze missie, ons “Waarom?” willen we uitdrukken met het volgende motto;

 

Een stralende toekomst begint op de Horizon! 

 

Hiermee willen we staan voor een basisschoolperiode die kinderen voorziet van een degelijke basis op zowel kennis als vaardigheden, waarmee ze vol vertrouwen de wereld van morgen kunnen instappen, op zoek naar hun eigen horizon.

 

Onze visie, ons “Hoe?” geven wij vorm d.m.v. onze vier kernwaarden, nl. Veiligheid, Ontwikkelen, Plezier en Samenwerken. Deze waarden zijn zichtbaar en voelbaar in onze school en helpen ons richting te geven om keuzes te maken.

 

Het “Wat” is onze uitvoering in de praktijk, hoe we ons onderwijs en onze school vormgeven.

 

Wij zijn een school met leerlingen met verschillende afkomsten, zowel op sociaal als cultureel gebied. Hier zijn wij trots op! Wij zoeken met elkaar naar overeenkomsten en leren van en met elkaar. Op onze site vindt u allerlei informatie over onze school. Uiteraard bent u welkom om ook eens langs te komen, voor informatie of een rondleiding. 

 

U kunt telefonisch contact opnemen met onze administratie, juf Linda van der Hoeven of Elena Chessa, de adjunct-directeur voor een rondleiding en/of inschrijving. Ook kunt u mailen naar horizon@scoh.nl voor een afspraak of informatie.

 

Algemene contactgegevens;

 

De Horizon

Paets van Troostwijkstraat 93 en 83

2522DM  Den Haag

tel. 070 - 3993 482

 

Tot ziens op De Horizon!

 

Met vriendelijke groet.

 

Sylvia van Loon

Directeur De Horizon

 

 

 

 

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren