Over de Horizon

De Horizon is een Protestants-Christelijke basisschool met peuterschool, die verdeeld is over twee gebouwen, nl. Horizon 1 en 2. Er werken 38 mensen. De peuters en kleuters zijn gehuisvest in H2, een prachtig oud gebouw met ruime lokalen. De school wordt “gescheiden” door het schoolgebouw van SBO Merlijn.

 

De groepen 3 t/m 8 bevinden zich in H1, een gebouw uit 1956 dat de afgelopen jaren meerdere malen is gerenoveerd en wat op de lijst staat i.v.m. nieuwbouw over ca. 5 jaar. In totaal huisvesten wij ca. 400 kinderen. Tenslotte is ook de voorschoolse en buitenschoolse opvang (BSO) in de vorm van Koen Dak vertegenwoordigd in het gebouw. Hiermee werken wij nauw samen.

 

De school staat in de wijk Laakkwartier, een vooroorlogse wijk in Den Haag, tussen station Den Haag HS en Rijswijk. Achter de school is er een multifunctioneel terrein ingericht, geschikt voor jong en oud. Dit terrein bestaat o.a. uit een sporthal en sportvelden, waar wij gebruik van maken tijdens de gymlessen en sportdagen en andere evenementen.

 

Wij zijn een school met leerlingen met verschillende afkomsten, zowel op sociaal als cultureel gebied. Hier zijn wij trots op! Wij zoeken met elkaar naar overeenkomsten en leren van en met elkaar. Op onze site vindt u allerlei informatie over onze school. Uiteraard bent u welkom om ook eens langs te komen, voor informatie of een rondleiding...

 

 

 

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren