Nieuws!

De Horizon over het onderwijs en de stakingsdagen!

 

Hierbij de link naar het filmpje waaraan ouders, leerlingen en leerkrachten van De Horizon hebben bijgedragen. Het geeft goed en kort weer wat de problemen in het onderwijs zijn. Fijn dat iedereen achter ons staat! Verder vonden wij het belangrijk om de mooie kant van het werken in het onderwijs te belichten.

https://youtu.be/bwhqEFvT48s 

 

 

Kersttruiendag 2019

Vrijdag 13 januari deed de Horizon mee aan de foute kersttruiendag. Hierbij hebben leerlingen van groep 8 gecollecteerd. De opbrengst van 412 euro zullen wij doneren aan de lokale voedselbank. Iedereen bedankt!

Veel leerlingen en zelfs veel ouders hadden hun kersttrui aan, top! Uiteraard was het hele team ook mooi aangekleed, hieronder een foto! Doet u volgend jaar weer mee?

Foute-Kerst-truiendag 2019

 

December!

De decembermaand komt eraan...Tijd voor Sinterklaas en zijn Pieten en het Kerstfeest. Wij hebben er zin in! Als u wilt komen versieren op vrijdag 15 november voor Sinterklaas of op vrijdag 6 december voor Kerst, geeft u dit dan even door bij juf Elena of juf Sylvia? Dan zorgen wij voor iets lekkers bij de koffie of thee!

Welkom Sint

 

website online!
08 maart 2019 09:22

Hoera!

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren